Sveavägen 44

Från 40-talsfastighet till framtidens kontor

14 mars

Sjukdomar, träning och handsprit.

avatar

Lisa Ehnbom

Lämna en kommentar

Klockan börjar bli eftermiddag och jag sitter just nu och pustar ut innan nästa möte ska tacklas. Det har varit några tuffa veckor med många sjuka på arbetsplatsen vilket såklart har inneburit lite mer jobb för oss som hållit oss friska. Det jag börjar lära mig är att jag måste börja prioritera arbetet bättre. Det går inte att alltid kan springa på alla bollar och släcka alla bränder, hela tiden. Att-göra-listor tycker jag är kanonbra! Vad brukar du använda för metoder för att effektivisera ditt arbete? Jag tar gärna in fler förslag jag kanske kan använda :)  

Inte alltid helt lätt att prioritera.

Skanska är duktiga på att påminna oss om att det är viktigt att ha god balans mellan hemmet, jobbet och träningen. Tänk på det du med.

 Är magen glad är människan glad (Som Allan Svensson sa när han ville köpa en glassmaskin till hemmet). Alla kanske borde ha en glassmaskin hemma?! :)

Lämna en kommentar

(Obligatorisk)

(Obligatorisk, publiceras ej)