Sveavägen 44

Från 40-talsfastighet till framtidens kontor

22 december

Ännu ett år har gått!

avatar

Jessica Magnusson

2 Kommentarer

Nu är det två dagar kvar till jul och de flesta av oss här på Sveavägen har gått på julledighet och kommer tillbaka först efter nyår.
Om man tänker tillbaka på det gångna året har vi gjort en enorm resa på bara ett år. Man kan tycka att ett år är en ganska kort period men vi har unnit med så mycket. När jag börajde på Sveavägen i oktober 2013 hade jag svårt att begripa hur det skulle kunna vara möjligt att nästan 6 våningar skulle vara besiktade och överlämnade men tänka sig, efter nyår lämnar vi över en 7:e våning.
Har resan varit lätt? Nä kanske inte alla dagar. Vi har precis som alla andra byggen ställs för utmaningar av väder och vind. Kyla, snö och enroma regnoväder har lyckats sätta käppar i hjulet för oss men trots detta har vi inte gett upp.
Vi har  tillsammans med projektörer, yreksarbeteare och tjänstemän kämpat på och lyckats med att nå dit vi står idag.
Vi har också ställts för enorma utmaningar med logistiken på bygget. Då projektet ligger mitt inne i stan har det varit ett måste att tidsplanera alla leveranser, att stänga av gator och begränsa framkomligheten för trafik och boende i området och inget av detta hade kunnat gå utan omgivningens tålamod och förståelse.
Nästa år kommer vi att lämna Sveavägen och en rad olika företag kommer att ha etablerat sig på sina nya kontor, nya restauranger kommer att öppna och den fantastiska takterrassen kommer blomstra ännu mer.
Jag vill tacka alla er som följt mig, Elin och Lisa här på bloggen under detta år och ge er en återblick på det gånga året i bilder.

Jag vill också önska er alla från oss på Sveavägen 44  en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

JanuariMars

April
Maj
Juni
Juli
Augusti
September
Oktober
November

December

Vi ses nästa år!

 

2 Kommentarer

 • Victor Verboog

  kl 19:33 den 27 december 2014

  Hej! Tack för bloggen under 2014! Gott Nytt År!

  /Victor

  • Jessica Magnusson

   kl 10:03 den 30 december 2014

   Hej,
   Tack så mycket!
   God fortsättning och Gott nytt år!
   /Jessica

Lämna en kommentar

(Obligatorisk)

(Obligatorisk, publiceras ej)